Despre Noi

Suntem o companie bulgară specializată în livrarea, instalarea și întreținerea sistemelor de rafturi pentru depozite, echipamente profesionale de curățare și mașini de ambalat paleți.

Image

Servicii și materiale de înaltă calitate

„VIT 12“ EOOD e o companie cu mulți ani de experiență pe piața sistemelor de rafturi, a sistemelor robotizate de paletizare sau depaletizare și a mașinilor de curățat. Ne bazăm pe specialiști cu experiență și calificare care iau în considerare nevoile și cerințele individuale ale fiecăruia dintre clienții noștri.

Studiem și proiectăm distribuția optimă și eficientă din punct de vedere tehnic și economic a spațiilor dumneavoastră pentru depozitare. Vă oferim cele mai potrivite sisteme de rafturi și sistemelor robotizate în funcție de activitatea firmei dumneavoastră, pentru a optimiza și îmbunătăți procesul de lucru. Nu lăsăm pe ultimul loco nici confortul sau igiena locului de muncă, motiv pentru care putem oferi și mașini profesionale de curățat.

Produsele pe care le oferim sunt realizate din materii prime de înaltă calitate și sunt certificate conform standardelor europene. Sistemele pe care le proiectăm și le comercializăm sunt conturate și calculate cu factorii de siguranță necesari, astfel încât să se asigure funcționarea lor perfectă în timp.

0
Ani de experienta
0
Clienți comerciali
0
Proiecte finalizate
de ce ne alegeți pe noi

De-a lungul anilor, oferim cele mai bune servicii și soluții

folosim cunoștințele și experiența obținute prin ani de cercetare și dezvoltare, inovare și design. Ne angajăm să oferim clienților noștri un avantaj competitiv, asigurând succesul continuu.

Serviciu profesional

Echipa cu experienta

Ingineri certificati

Tehnologii inovatoare

obține o cotație gratuită

Sunteți gata să începeți proiectul? Să vorbim despre asta

Vă rugăm să nu ezitați să ne sunați sau să folosiți formularul de mai jos pentru a putea discuta despre proiectul dumneavoastră.
Vă rugăm să completați câmpul obligatoriu.
Vă rugăm să completați câmpul obligatoriu.

Sunati-ne la

Sediu Central

Povdiv, Bulgaria
Goliamokonarsko Shose 29
4204
Tel. +(359) 89 661 0765

Produse

Program de Lucru

Luni – Vineri
10 am - 5:30 pm
Image